OVER ONS

sinds 2018

Het Verhaal Achter De Vliegende Cameraman

Wat ooit begon als een hobby die ons dagelijks leven kleur gaf, is inmiddels uitgegroeid tot iets veel groters. Het plezier dat we vonden in het vliegen met drones nam een nieuwe wending toen we een camera aan een van onze drones toevoegden. Plotseling zagen we de wereld vanuit een nieuw, adembenemend perspectief. Die eerste beelden brachten alles in beweging en zetten ons op het pad van luchtcinematografie. Wat ooit een uit de hand gelopen hobby was, is nu een bedrijf dat niet alleen prachtige beelden vastlegt, maar ook de technische grenzen van drones verkent en verlegt.

Van hobby naar professioneel

In 2018 raakten we voor het eerst gefascineerd door drones. Wat aanvankelijk begon als puur plezier, veranderde snel toen we de mogelijkheden van luchtfotografie ontdekten. Het sleutelen, bouwen, repareren en tunen van drones werd een passie op zich. Niet alleen omdat het nodig was, maar omdat het ons in staat stelde om onze grenzen en die van de drones te verleggen. De vaardigheden en het probleemoplossend vermogen die we door de jaren heen hebben ontwikkeld, komen ons bij elke klus weer van pas.

Onze kennis komt voort uit jaren van ervaring, aangevuld met talloze uren vliegen, bouwen en programmeren. Elke vlucht, elke uitdaging heeft bijgedragen aan de expertise die we vandaag de dag inzetten om de meest veeleisende projecten tot een goed einde te brengen.

Een mensgerichte benadering

Onze kracht ligt niet alleen in de technologie, maar vooral in de manier waarop we met mensen omgaan. We luisteren naar wat de klant echt wil, denken actief mee, en brengen een frisse blik op elke opdracht. Samen zorgen we ervoor dat de vluchtroutes perfect zijn afgestemd op de gewenste beelden. We stoppen niet voordat alles tot in de puntjes is geregeld, en dat alles met een glimlach op ons gezicht. We geven altijd 100% en gaan pas weg als het werk naar volle tevredenheid is afgerond, en dat doen we met plezier.

Plezier in wat we doen

Hoewel we nu professioneel vliegen, blijft dronevliegen voor ons een bron van genot en uitdaging. Wekelijks gaan we de lucht in, gewoon voor onszelf, om nieuwe technieken uit te proberen en onze vaardigheden te verfijnen. Datzelfde enthousiasme en die toewijding nemen we mee naar elke opdracht. Het gevoel van voldoening dat komt met het perfecte shot, en de adrenaline die door ons heen stroomt bij het uitvoeren van een uitdagende opdracht, is iets dat nooit zijn kracht verliest.

Onze missie en waarden

Bij ons staat de klant altijd centraal. We streven ernaar om met elke vlucht de verwachtingen te overtreffen, zowel in kwaliteit als in service. Onze missie is simpel: we willen de kracht van drones benutten om verhalen op een ongeëvenaarde manier te vertellen, met een menselijke benadering die het verschil maakt. Of het nu gaat om een groot filmproject of een intieme bedrijfsfilm, we zijn er om je visie te realiseren.

Waarom kiezen voor De Vliegende Cameraman?

Bij ons krijg je meer dan alleen spectaculaire drone-opnames. Je krijgt een team dat begrijpt wat nodig is om een verhaal visueel tot leven te brengen. Een team dat niet alleen technisch bekwaam is, maar ook de kunst van samenwerking en communicatie beheerst. Wij zijn er niet alleen om beelden te maken, maar om samen met jou iets moois te creëren.

Scroll naar boven